Connect with us

Revistateo.ro

Zodia care va fi doctor pentru sufletele celorlalti. Citeste sfatul zilei de 16 aprilie 2016

Stiri

Zodia care va fi doctor pentru sufletele celorlalti. Citeste sfatul zilei de 16 aprilie 2016

Sagetatorul va pansa sufletele prietenilor, iar acestia vor descoperi in acest nativ un punct de sprijin emotional nebanuit. Citeste sfatul zilei de 16 aprilie 2016 pentru zodia ta.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Nu contabiliza motivele de suparare pentru ca asa nu ai sa treci mai departe niciodata. Verifica pulsul evenimentelor cu niste ochi ceva mai pozitivi. Numarul norocos al zilei: 6.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Dragostea se construieste in doi. Daca te simti stingher cand te afli impreuna cu partenerul tau, ideal ar fi sa stabilesti niste puncte comune care sa va ajute sa evoluati impreuna. Numarul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Primavara te face mai sensibil decat esti de obicei. Te simti neinteles si nu mai ai idee in ce mod poti sa mai comunici cu oamenii ca sa cunoasca exact ce e in sufletul tau. Nu crezi ca ar fi cazul sa folosesti cuvinte simple? Numarul norocos al zilei: 1.

Nevoile zodiilor in viata

Top 4 zodii-problema
SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Urmeaza un eveniment important pentru tine, in urma caruia vei castiga puncte in plus in fata angajatorilor tai. Mizeaza pe aceasta perioada buna pentru a obtine postul dorit. Numarul norocos al zilei: 13.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Nu te multumesti cu putin. Vrei mai mult de la viata si asta e bine. Problema in cazul tau este cata ambitie investesti: cat e munca si cat e doar o stare de visare? Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Iesi din mediul intunecat in care ai intrat. Renunta la anumite persoane cu care te faci de ras. Imaginea ta nu este sifonata inca, deci ai sanse sa iti gasesti linistea si fericirea in alte cercuri de prieteni. Numarul norocos al zilei: 2.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top