Connect with us

Revistateo.ro

casatorie

Astro-FUN

Zodia pe care NU POTI sa o duci la altar! Nu se gandeste deloc la casatorie!

Stii si tu cel putin o persoana care nu vrea deloc sa se casatoreasca! Esti sigur ca nu s-a nascut sub acest semn astrologic? Aceasta este zodia pe care nu poti sa o duci la altar!

Daca vrei sa te casatoresti cu un nativ din aceasta zodie, afla ca va dura mult pana vei reusi sa il convingi sa se casatoreasca. Cei nascuti in aceasta zodie considera ca dragostea este foarte frumoasa si fara „sa se lege la cap” cu cineva si isi petreaca viata alaturi de el.

Sunt foarte atenti atunci cand isi aleg partenerul de viata si greu ii faci sa se aseze la casa lor. Prefera sa isi pastreze libertatea si sa aiba posibilitatea de a trece prin toate aventurile pe care si le doresc.

CITESTE SI: Zodia masculina cea mai pregatita de casatorie in 2016

CITESTE SI: Zodia cu cei mai multi prieteni

A nu se intelege ca acesti nativi vor sa insele ci, din contra, sunt foarte devotati partenerului de viata. Insa, prin natura zodiei au tendinta de a cere DE DOUA ORI MAI MULT partenerului de viata.

Daca te-ai gandit la zodia Gemeni, ai ghicit! Aceasta este zodia care cere TOTUL de la partenerul de viata, de aceea este greu sa o faci sa se casatoreasca.

Partenerul nativului din zodia Gemeni trebuie sa fie stabil, dar dornic de aventura, pregatit sa ofere sprijin emotional, dar sa se distreze. Sa ii acorde libertate, acesta este unul dintre aspectele pe care partenerul unui nativ din zodia Gemeni trebuie sa le bifeze.

Partenerul nativului din zodia Gemeni trebuie sa fie pregatit sa accepte interesul pe care acesta il va acorda tuturor celor din jur si trebuie sa fie constient ca e singurul alaturi de care Geamanul vrea sa fie. Caci acest nativ nu face compromisuri!

Un mare defect al nativului din zodia Gemeni este ca renunta destul de usor la lupta, asa ca e posibil ca la primul semn sa dea inapoi si sa abandoneze relatia. De aceea este si atat de greu de dus la altar, caci se teme de responsabilitatea imensa pe care o presupune casatoria…

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top