Connect with us

Revistateo.ro

Zodia Varsator are parte de multa iubire saptamana viitoare

Horoscop saptamanal

Zodia Varsator are parte de multa iubire saptamana viitoare

Zodia Varsator are parte de zile pline de iubire saptamana viitoare. Acest nativ va afla cine tine la el cu adevarat si cine nu.

Zodia Varsator, momente pline de iubire dupa o perioada ingreunata

Ultimele saptamani au fost pline de situatii dificile din punct de vedere amoros. Zodia Varsator a fost expusa unor framantari interioare incredibile. A incercat mereu sa faca pace cu cei din jur, in special cu persoana iubita, insa bunele intentii nu se materializeaza intotdeauna asa cum ne gandim.

Varsatorul va invata sa iubeasca din nou, sa fie mai increzator in tehnicile sale de seductie. Aceasta zodie de aer va primi acea gura de oxigen de care avea nevoie.

Din punct de vedere financiar, va trebui sa fie mai atent cu cheltuirea banilor pe obiecte de lux. Varsatorul tinde sa arunce cu bancnotele in stanga si dreapta. Va trebui sa invete sa isi gestioneze mai bine bugetul mai ales acum in pragul sarbatorilor.

Nativul Varsator va avea parte si de o serie de promisiuni care mai de care mai interesante. Unele dintre ele trebuie privite cu scepticism, altele vor fi sincere. Depinde cine le va spune.

De asemenea, Varsatorul care nu e implicat intr-o relatie are toate sansele sa isi gaseasca marea dragoste. Sufletul pereche poate fi mai aproape decat isi imagineaza. Trebuie doar sa deschida bine ochii si sa se uite in jur. Apar multe momente prielnice inceperii unei relatii noi, in special din 14 decembrie incolo.

CITESTE SI: Previziuni karmice 2017. Momentele cheie din anul karmic 1

Luna Plin din Gemeni, care se va produce pe 14 decembrie, ii va ajuta sa isi regaseasca acel echilibru atat de necesar in momente de confuzie. Va reusi sa depaseasca multe obstacole, in special cele care au legatura cu studiile, cu angajamentele noi, cu sfera intelectuala in general.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top