Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

ZODIACUL CHINEZESC: 5 zodii își schimbă radical viața

ZODIACUL CHINEZESC. PREVIZIUNILE DE VARĂ. Se spune că tot răul e înspre bine, iar vara aceasta mai multe semne zodiacale vor simți pe pielea lor zicala. Zodiacul chinezesc aduce schimbări dramatice pentru unii și incredibil de plăcute pentru alții. Descoperă marile surprize ale verii oferite de flacăra dragonului!

5 ZODII CARE ÎȘI SCHIMBĂ RADICAL VIAȚA

LOCUL 5: BERBEC. Persoanele născute în zodia Berbec vor întâlni marea dragoste, iar aceasta nu va fi una de pe plaiurile mioritice ci din străinătate. Valul schimbării va începe în luna iulie când vă veți muta în țara persoanei iubite, fără să ezitați. De atunci, viața voastră capătă un alt sens.

CITEȘTE ȘI: CE PERSONALITATE AI ÎN ZODIACUL ARĂBESC

LOCUL 4: LEU. Persoanele născute în zodia Leu își vor schimba locul de muncă, iar acest eveniment va atârna dificil în viața nativilor. Schimbarea mediului de muncă îi poate băga în depresie însă spre finalul lunii august apare și luminița de la capătul tunelului.

LOCUL 3: FECIOARĂ. Fecioarele din zodiacul chinezesc au de făcut o serie de alegeri dificile: vor renunța la unii prieteni în favoarea altora, la domiciliu în favoarea unei noi etape în viață, la sute de kilometri depărtare, la persoana iubită pentru persoane necunoscute. Este cea mai explozivă vară pentru Fecioare din ultimii 20 de ani.

LOCUL 2: CAPRICORN. Viața voastră va cunoaște un restart incredibil. Tot ceea ce știați până acum se schimbă. Oamenii din jur vă demonstrează că trebuie să vă schimbați prioritățile și asta foarte urgent. Vara aceasta este o vară plină de teste și din punct de vedere amoros.

LOCUL 1: PEȘTI. Peștii își vor schimba viața radical deoarece vor suferi o despărțire care trebuia să vină de multă vreme. S-a tot amânat însă coarda nu mai poate ține legătura strânsă. Problema este că vor exista și victime colaterale.

ALTE PREVIZIUNI:
TAUR – Vacanță pe o insulă exotică la vară plus două-trei cuceriri neașteptate
GEMENI – Multe călătorii, mai ales neplanificate, și o nouă iubire în viața voastră. Financiar lucrurile vor scârțâi în luna august
RAC – Depresia vă dă târcoale însă îi faceți față cu ajutorul prietenilor. O ofertă neașteptată v-ar putea aduce bani în plus în august
BALANȚĂ – Vă mutați la casă nouă alături de noua persoană iubită. Totul este nou și frumos în viața voastră
SCORPION – Lucrurile ar putea să meargă și mai bine. Pierdeți o mulțime de bani din cauza investițiilor proaste pe care le-ați făcut. Cea mai neagră perioadă: 17-25 iulie.
SĂGETĂTOR: Nu va fi deloc o vară monotonă. O iubire din trecut vine în orașul tău și te tentează să te întâlnești pe ascuns cu aceasta
VĂRSĂTOR: Vei fi abonată la mare în aproape toate weekendurile și asta pentru că acolo se află o persoană pe care ai pus ochii. Vei avea curajul să îi spui asta abia la finalul verii

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top