Connect with us

Revistateo.ro

ZODIACUL HINDUS - La ce trebuie să ai grijă în 2015

Stiri

ZODIACUL HINDUS – La ce trebuie să ai grijă în 2015

BERBEC
Zodiacul hindus prevede pentru cei născuți în Berbec un an plin de provocări, mai ales de natură casnică sau familială. Veți avea schimbări mari în legătură cu locuința dumneavoastră și trebuie să aveți grijă cum cheltuiți banii pentru canapelele noi sau amenajarea grădinii, deoarece v-ar putea lăsa fără niciun ban.

TAUR
Nativii Taur vor ține cu dinții de locul lor de muncă în 2015, mai ales că vor fi supuși unei serii de provocării și teste chiar de către angajator. Nu te lăsa condus de invidie și frustrare chiar dacă dai totul din tine și simți că nu îți este recompensată munca. Ai răbdare, este doar o chestiune de timp.

GEMENI
Așa cum este descrisul Nativul Gemeni de horoscopul indian, acesta este orgolios și dorește să primească aprecieri și laude necondiționate crezând că le merită fără drept de apel. În 2015 această atitudine vă va învăța să alegeți calea modestiei și asta pentru că veți fi loviți de cei pe care i-ați considerat până nu de mult prieteni apropiați.

RAC
Lasă timiditatea și înfruntă situațiile așa cum trebuia să o faci de mult! Nu mai amâna lucrurile din cauza fricii deoarece tu îți pui singură piedici în calea succesului. Ai grijă cât de mult ții în tine ceea ce te doare, s-ar putea să pierzi prin absență.

LEU
Vei fi mai prietenoasă și mai darnică decât de obicei și vei demonstra că leii pot fi și oameni generoși și umili, nu doar persoane cu nasul pe sus. Ai grijă să nu te întinzi prea mult cum mărinimia: vor fi persoane care vor profita de tine și apoi te vor abandona.

FECIOARĂ
Anul acesta vei face tot posibilul să călătorești și să te implici în cât mai multe aventuri amoroase. Mare atenție în fața cui îți deschizi inima pentru că nu tot ce zboară se mănâncă! Alege bine persoana căreia să i te confesezi în noul an.

BALANȚĂ
S-ar putea ca Balanțele să se apuce de afaceri, și asta ca o decizie luată pe ultimă oră la propunerea unui amic mai vechi. Atenție la regulile contractului de asociere pentru că țepele stau în fiecare rând. Gândește-te bine înainte de a semna și pune-ți obiectivele pe masă fără nicio jenă!

SCORPION
Parcă ți-a dispărut concurența și te simți mai singur în 2015. Ai grijă să nu îți inventezi dușmani doar de dragul de a avea o persoană cu care să te contrezi. S-ar putea să regreți decizia. Mai bine stai liniștită și bucură-te de aceste momente de relaxare.

SĂGETĂTOR
Vei fi mai exigentă cu partenerul tău de viață în 2015. Atenție la accesele de gelozie! Încearcă să nu vezi amante peste tot pentru că îl vei speria pe cel de lângă tine și asta poate ruina relația voastră și toate planurile pe care le-ați făcut împreună.

CAPRICORN
Anul acesta Capricornii vor da dovadă de mai multă imaginație decât îi caracterizează zodia. Vei reuși să inaugurezi proiecte originale însă nu vor avea mare sorți de izbândă din prima. Sfatul horoscopului indian este să ai răbdare și să construiești totul pas cu pas.

VĂRSĂTOR
Anul acesta Vărsătorii își vor schimba prietenii ca șosetele, și bine vor face. Îți vei da seama de cine îți este aproape cu adevărat și cine nu. Ai grijă totuși să nu intri în paranoia, suspectând orice persoană nouă care intră în viața ta.

PEȘTI
Peștii vor fi ceva mai retrași dar nu din cauza vreunei dureri sufletești ci pentru că vor coace un mega-plan, atât pentru viața sentimentală cât și pentru cea profesională. Ai grijă să nu stai prea mult pe gânduri pentru că între timp se întâmplă o serie de lucruri pe care le pierzi!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top