Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Zodii de bărbat care se maturizează mai greu

Zodii de bărbat care se maturizează mai greu:

1. BERBEC
Dacă te gândești să te căsătorești de vreme cu un bărbat născut în zodia Berbec, mai gândește-te. S-ar putea să regreți amarnic această decizie deoarece, chiar dacă în aparență nativul acestei zodii are un aer de demnitate și stabilitate, în interior încă este un copil.

2. GEMENI
Gemenii sunt extrem de schimbători și te pot înșela cu prima ocazie. Aceștia nu vor învăța niciodată lecția fidelității iar asta le va face imposibilă vreo relație matură, cu viitor îndelungat. Chiar și la 40 de ani, bărbații Gemeni se vor considera flăcăi.

CITEȘTE ȘI: CE PERSONAJ BIBLIC EȘTI, DUPĂ ZODIE

3. SCORPION
Cel mai copil dintre toți este Scorpionul. Niciodată nu se va învăța minte că nu e buricul Pământului, dar mereu se va purta în acest mod. Tendințele lui acaparatoare pot speria orice femeie, motiv pentru care este bine să le acorzi puțin spațiu pentru a se prezenta așa cum sunt ei, înainte de a începe o relație serioasă. Nu de alta, dar trebuie să știi la ce să te aștepți de la el.

4. VĂRSĂTOR
Capricioși, insensibili și mereu cu un aer de victimă. Cam așa se prezintă de fiecare dată Vărsătorul în fața iubitei sale, și, culmea, tocmai aerul inocent și faptul că este neglijat ajung să cucerească orice femeie. Nu uita că nu iei un copil să crești ci ai nevoie de un bărbat în care să îți pui toată încrederea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top