Connect with us

Revistateo.ro

Zodii de barbati care provoaca cele mai multe suferinte unei femei

Stiri

Zodii de barbati care provoaca cele mai multe suferinte unei femei

Anumite zodii de barbati lasa cicatrici adanci in sufletul unei femei. Descopera care sunt cei mai periculosi barbati pentru inima ta.

5 zodii de barbati care provoaca suferinte femeilor dupa o despartire:

1. BARBATUL CAPRICORN

Elegant, serios, cu un umor negru care le cucereste pe femei din prima, acest nativ se prezinta frumos la prima intalnire mizand pe calitatile sale cele mai de pret: sarmul si inteligenta. Imediat dupa intalnire, barbatul Capricorn te face sa vrei sa il vezi si a doua oara, si a treia oara… pana cand realizezi ca te-ai indragostit iremediabil de el.

Zodii de femei langa care barbatii fac armata

Top 3 zodii de barbati care stiu cum sa atinga o femeie

Problema care apare cand intalnesti acest nativ este incapatanarea cu care te poate trata intr-o relatie. Nu vrea sa faca altceva decat ceea ce isi doreste el, iar asta te poate intrista foarte mult. Te poti simti singura intr-o relatie cu un Capricorn, daca nu stii sa il aduci mereu pe terenul tau.

2. BARBATUL FECIOARA

Cu toate ca pare inofensiv, criticile sale, atunci cand apar, te pot vulnerabiliza foarte tare. Barbatul Fecioara este cumsecade, aproape sfios, putin nebunatic cand se lasa descoperit si extrem de ironic in anumite situatii. Barbatul Fecioara te poate parasi fara sa iti ofere vreo explicatie, tocmai el care cere mereu argumente si care se considera cel mai bun om in a da avize favorabile si nefavorabile.

Afla care sunt celelalte trei zodii de barbati care fac o femeie sa sufere in pagina urmatoare:

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top