Connect with us

Revistateo.ro

zodii-de-lider

Astro-FUN

Zodii de LIDER : Cine vrea doar sa DOMINE? Topul zodiilor menite sa influenteze si sa conduca!

Exista nativii care ii domina si ii controleaza pe toti ceilalti. Care sunt aceste zodii de lider? Cine este menit sa domine?

Toti oamenii sunt atrasi de putere, de un statut impunator, care sa atraga admiratia si respectul celorlalti. Unii nativi din horoscop reusesc, fara sa faca eforturi speciale, sa ii domine pe toti cei din jur. Acestea sunt adevaratele zodii de lider!

ZODII DE LIDER LA BARBATI

Berbec

Berbecului ii place sa aiba primul si ultimul cuvint! Ale lui sa fie ideile pe care le urmeaza colegii de munca si prietenii si ale lui sa fie si concluziile din urma unui conflict. Iar pentru a-si atinge acest scop, domina mintea tuturor. Nici macar nu iti dai seama cand ambitiosul Berbec iti influenteaza deciziile! E una dintre cele mai puternice zodii de lider!

Citeste si: ZODIAC ROMANESC VECHI. Descopera ce esti in horoscopul popular!

Citeste si: HOROSCOP 2016. Previziunile evreilor pentru fiecare zodie. CE MARI CUMPENE SE ANUNTA

Taur

Barbatul Taur este fidel si ascultator, atat timp si partenera lui este la fel. Are atat de multa incredere in el, incat nu trebuie sa faca prea mari eforturi ca cei din jur sa il asculte si sa ii urmeze ideile, caci are intotdeauna argumentele la el, instinctiv!

CAPRICORN

Este materialist si vrea sa fie apreciat pentru bunurile materiale pe care le-a agonisit intreaga viata. Ii place sa isi exprime puterea fix prin aceasta caracteristica asa ca, daca putem spune despre cineva ca „isi cumpara prietenii” acesta este Capricornul! Ii place sa domine chiar daca acest lucru inseamna sa ofere bunuri si bani „supusilor” sai!

ZODII DE LIDER LA FEMEI

Taur

Este una dintre cele mai puternice femei din zodiac. Stie ce vrea si face orice pentru a obtine acel lucru. Este un manager bun, administreaza bine afaceri si are un talent in a gasi solutii pentru orice problema. Asadar, este una dintre acele zodii de lider care conduc si domina fara efort!

Leu

Nativii din zodia Leu sunt convinsi de faptul ca lumea se invarte in jurul lor asa ca, din punctul lor de vedere, trebuie sa fie mereu in centrul atentiei. Vor sa domine discutii, vor sa domine opiniile celor din jur iar femeile Leu incearca, cu orice pret, sa isi domine partenerul. Adevarate zodii de lider: totul sau nimic!

Sagetator

Femeia Sagetator intelege iubirea intr-un mod foarte bizar. Pentru ea, cel care o iubeste ii este supus. Atunci cand este contrazisa sau se simte inferioara in relatie, apar problemele. Vrea sa aiba mereu ultimul cuvant!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top