Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

Zodii de razboi si zodii de pace. Cu cine duci cele mai multe discutii

Fiecare zodie se afla sub incidenta unuia dintre cele patru elemente: foc, pamant, aer si apa. Aceste elemente guverneaza anumite activitati, dar si modul in care nativul zodiei actioneaza.

In cazul in care nu stii deja, iata elementul definitoriu al fiecarei zodii:

Berbec – foc, taur – pamant, gemeni – aer, rac – apa, leu – foc, fecioara – pamant, balanta – aer, scorpion – apa, sagetator – foc, capricorn – pamant, varsator – aer, pesti – apa.

Pe planul sentimental, elementul definitoriu al zodiei influenteaza compatibilitatea intre zodii si predefineste modul in care nativul unui semn zodiacal se va intelege cu nativul unei alte zodii.

Din acest motiv, atunci cand vine vorba de partenerul de viata, de acea persoana considerata suflet-pereche, conteaza mult care este elementul tau definitoriu.

In timp ce unele zodii se lasa prada impulsurilor si pasiunii, iar acest lucru le face sa fie considerate zodii de razboi, alte zodii sunt romantice, rationale, sensibile si fac tot posibilul sa fie pace in jurul lor. Nu suporta cearta si fac orice ca sa o opreasca de fiecare data cand simt pericolul. Acestea sunt zodii de pace, iar multa lume isi doreste sa fie in jurul lor.

Nativii zodiilor Berbec, Sagetator si Leu sunt, prin excelenta zodii de razboi, care iubesc sa traiasca la un nivel inalt, iubesc imprevizibilul, discutiile in contradictoriu si sansa de a demonstra permanent ca pot fi lideri de opinie, in cariera si in viata personala.

Citeste si: Zodiile care isi arata adevarata fata in luna noiembrie

Nativii zodiilor Rac si Pesti sunt de partea cealalta, cei care cauta linistea, armonia, calmul si discutiile constructive. Toata lumea ii doreste in jur, le cere sfatul si stiu ca acestia nu le vor trada niciodata increderea, asa ca pot fi niste prieteni foarte buni.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3 4 5

Continue Reading
You may also like...
1 Comment

1 Comment

  1. yolo

    2019-10-14T18:49:51+03:00 at 2019-10-14T18:49:51+03:00

    MINCIUNI

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top