Connect with us

Revistateo.ro

Zodii ghinioniste în luna mai 2017

Horoscop Lunar

Zodii ghinioniste în luna mai 2017

Cea de-a cincea lună din an nu va fi tocmai roz pentru anumite zodii. Apar evenimente pe care trebuie să le gestioneze cu mai multă maturitate, cu mai multă obiectivitate.

Cele 3 zodii cu ghinion în luna mai

Luna mai este luna în care zodiile de apă și de pământ se lasă purtate de val. Emoțiile puternice pe care le au le pot face să reacționeze nedorit, mai ales în preajma datei de 11 mai când va avea loc cea mai puternică lună plină din acest an.

Printre zodiile cu mai puțin noroc față de perioadele precedente se numără Racul, Fecioarele și Capricornii. Acești nativi trebuie să fie de zece ori mai atenți la tot ceea ce vor trăi, la evenimentele care se vor petrece începând cu 11 mai.

Nativul Rac devine mai sensibil ca niciodată. Luna mai este o lună-test pentru relațiile personale ale acestui semn zodiacal. Trebuie să renunțe la orgoliu, să demonstreze că poate face mai mult pentru viața sa amoroasă. Racul se lasă adesea purtat de emoții, iar asta îi aduce multe deservicii.

Nativul Fecioară face ce face și ajunge în același punct al melancoliei, al disperării. În luna mai trebuie să fie foarte atent la cum își gestionează finanțele, mai ales că banii nu vor fi din belșug. Pot avea loc o serie de schimbări de ordin emoțional.

CITEȘTE ȘI: Horoscop dragoste luna mai 2017

CITEȘTE ȘI: Horoscop bani luna mai 2017

Nativul Capricorn trebuie să își schimbe complet atitudinea față de colegii de serviciu. Orgoliul caracteristic acestui nativ îi aduce numai probleme. Trebuie să devină mai tolerant dacă dorește succes pe termen îndelungat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top