Connect with us

Revistateo.ro

Zodii ghinioniste si zodii norocoase in aprilie

Stiri

Zodii ghinioniste si zodii norocoase in aprilie

Zodii ghinioniste si zodii norocoase in aprilie 2016. Afla cum va fi luna aprilie pentru tine.

Luna aprilie va fi mai degraba una ghinionista pentru zodii. 7 zodii vor avea ghinion (sau, mai frumos spus, mai putin noroc), iar 5 dintre ele se vor bucura de succes la toate capitolele.

Zodii ghinioniste in aprilie

1. Rac. Desi pe plan amoros lucrurile vor sta bine, banii iti vor crea suficiente probleme incat sa nu te poti bucura de persoana iubita. Va trebui sa cauti noi resurse financiare pentru a-ti indeplini toate dorintele.

2. Taur. Te vei tine singur in loc. Ai toate datele sa prinzi norocul din zbor, insa, din cauza nostalgiei, a starilor tale melancolice, nu iti vei permite sa faci un pas inainte spre fericirea ta.

3. Leu. Problemele sentimentale se acumuleaza treptat. Daca nu le dai importanta pe care o merita, acestea vor deveni tot mai mari cu trecerea zilelor.

Horoscop Mariana Cojocaru APRILIE 2016 – Previziuni generale

HOROSCOP SEXUAL APRILIE 2016 – Zodia care cucereste cum respira

4. Fecioara. Nu va fi o luna tocmai usoara pentru tine. Sa strangi cureaua este deja ceva banal pentru tine, insa in perioada 20-29 aprilie, lucrurile vor deveni si mai dificile din acest punct de vedere.

5. Sagetator. Cu banii vei sta binisor, insa relatiile familiale iti vor scoate peri albi. Vei avea multe discutii in contradictoriu cu persoana iubita, iar asta va face sa nu te bucuri de banutii pe care reusesti sa ii strangi.

6. Capricorn. Nevoia de afectiune se acutizeaza pe zi ce trece. Te vei simti iresponsabil, nedemn de iubire, mereu neinteles. Toate aceste sentimente false iti vor aduce noi si noi probleme. Invata sa te iubesti asa cum esti!

7. Varsator. Nervii tai vor fi intinsi la maximum si asta te va face sa reactionezi necontrolat. Nu vei suporta atentionarile si santajurile de care te vei lovi mai ales de la jumatatea lunii incolo.

Afla in pagina urmatoare care sunt zodiile norocoase din luna aprilie

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top