Connect with us

Revistateo.ro

Zodiile afectate de echinocțiul de toamnă

Astro-FUN

Zodiile afectate de echinocțiul de toamnă

Pe data de 23 septembrie are loc echinocțiul de toamnă. Este momentul în care ziua și noaptea sunt egale în orice loc de pe Pământ, datorită faptului că Soarele se află exact pe ecuatorul ceresc. Acum Soarele traversează ecuatorul ceresc trecând din emisfera cerească nordică în cea sudică, în jurul datei de 23 septembrie și este un eveniment care afectează și zodiile. Iată care sunt zodiile afectate de echinocțiul de toamnă.

Prima zodie care va avea avea emoții din cauza echinocțiului de toamnă este zodia Taur. Nativii acestei zodii nu se simt prea bine din cauza energiei puternice care există în acest moment. Taurilor li se recomandă în această zi să încerce să se adapteze, chiar dacă totul va fi foarte ciudat în jurul lor. Este o zi de cumpănă pentru Tauri și trebuie să treacă peste această provocare fără să se plângă prea mult.

Citește și: Zodiile care au puteri magice. Viitorul li se schimbă peste noapte

Nici nativii zodiei Gemeni nu sunt favorizați de echinocțiul de toamnă. Aceștia se simt fără putere și au impresia că cineva sau ceva le pune piedică în această zi. În plus, nativii zodiei sunt obosiți la serviciu și s-ar putea să facă față cu greu tuturor cerințelor.

Citește și: Zodiile care se îmbogățesc în 2019

Ar fi bine să ceară ajutorul pentru că nu este bine să încerce să rezolve totul singuri. În această perioadă, Mercur începe o alianță cu Saturn, iar acest lucru nu este benefic pentru nativii zodiei Gemeni. Acestora li se recomandă să aibă mai multă răbdare, căci lucrurile se vor așeza în câteva zile.

Nativii zodiei Fecioară, sfătuiți să nu își piardă speranța

Cât despre zodia Fecioară, a venit momentul în care Soarele iese din această zodie, iar acest lucru îi va afecta pe toți nativii, care nu se vor simți bine în pielea lor. E o perioadă în care mulți dintre ei vor fi apatici și va fi greu ca cineva să comunice și să se înțeleagă cu ei. În ciuda tuturor piedicilor, nativii zodiei Fecioară pot avea beneficii materiale, așa că acest lucru va mai echilibra balanța.

Fecioarele sunt sfătuite să nu își piardă speranța și să aibă încredere în faptul că este doar o stare trecătoare. În zilele următoare, discuțiile în contradictoriu și insuccesele vor dispărea și vor face loc unui echilibru acasă și în viața profesională.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top