Connect with us

Revistateo.ro

Zodiile care au al șaselea simț! Știu tot ce faci, înaintea ta

Astro-FUN

Zodiile care au al șaselea simț! Știu tot ce faci, înaintea ta

Se spune despre unii oameni că au al șaselea simț și nu le poți ascunde nimic. Acești oameni chiar există și reușesc să ne surprindă cu instinctul uimitor pe care îl au. Observă și văd lucruri dincolo de lumea materială și reușesc să știe lucruri pe care în mod normal nu oricine este capabil să le cunoască. Iată care sunt zodiile care au al șaselea simț.

Prima zodie care se poate lăuda cu această abilitate este zodia Gemeni. Fiind mereu ca un burete care absoarbe informațiile, nativul zodiei Gemeni este capabil să pună cap la cap anumite evenimente și lucruri și își dă seama dinainte ce se va întâmpla. Este mereu pregătit să facă față neprevăzutului și nimic nu pare să îl surprindă.

Nativele zodiei Gemeni, mai ales, primesc foarte des semne în vis, iar ceea ce visează întotdeaua prevestește ceva, fie că este vorba despre o bucurie sau despre un necaz.

Cei care vor să îi înșele pe nativii zodiei Gemeni s-ar putea să aibă o mare surpriză, deoarece aceștia vor ști deja ce ai de gând să faci.

Citește și: Zodiile care își distrug relația. Nu e de mirare că sunt singuri

Nativii zodiei Vărsător sunt, de asemenea, capabile să prevestească anumite lucruri. Sunt mereu cu un pas înaintea tuturor și au mereu planuri de rezervă, din acest motiv. Nativele zodiei Vărsător au capacitatea de a vedea mereu ce se va întâmpla în viitorul lor sau al celor dragi lor.

Citește și: Zodiile care vor avea noroc în luna august

La rândul lor, și bărbații care sunt născuți în zodia Vărsător știu pe ce drum să pornească pentru a nu da greș și se bazează mereu pe al șaselea simț și pe instinct.

Multe persoane îi cer sfatul nativilor acestei zodii, înainte de a face ceva

Cea de-a treia zodie care este capabilă de a ști ce se întâmplă în jurul său înainte ca acel lucru să aibă loc este zodia Rac. Nativii acestei zodii, sub timiditatea sub care se ascund reușesc să îi uimească pe ceilalți cu capacitățile lor extrasenzoriale. Nativa zodiei Rac este extrem de intuitivă și știe ce ce va întâmpla, fără să dea greș. Cei din jur adesea îi cer sfatul și așteaptă răspuns de la ea pentru a vedea pe ce drum să meargă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top