Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

Zodiile care au o memorie uimitoare. Nu uită nimic

Printre nativii horoscopului, există două zodii care reușesc să țină minte totul și sunt o adevărată enciclopedie ambulantă în grupul lor de prieteni. Atunci când simți că ai uitat ceva, tot ce trebuie să faci este să îi întrebi pe acești nativi și vor reuși să te lămurească în cele mai mici detalii tot ce ai uitat.

Una dintre zodiile care are memorie de elefant este zodia Gemeni. Nativii acestei zodii sunt dotați cu o memorie extraordinară și cu o inteligență uimitoare, de cele mai multe ori. Extrem de atenți la cei din jurul lor, Gemenii reușesc să absoarbă totul ca un burete, încă din primii ani de viață.

Citește și: Zodiile care suferă în luna august. Totul le merge pe dos

Foarte mulți Gemeni pe care îi vei întreba lucruri destul de mărunte vor reuși să îți povestească folosind multe detalii. Datorită acestei memorii uimitoare pe care o au, Gemenii sunt foarte buni sciitori sau povestitori, iar să vorbească în public le este foarte ușor.

Citește și: Zodiile care nu se despart niciodată. Nu le doboară nimic

Din păcate, Gemenii se împovărează și cu multe amintiri neplăcute, așa că acesta este punctul lor sensibil când vine vorba despre o memorie bună. Dacă alte persoane vor reuși să uite anumite detalii neplăcute din viața lor, Gemenii vor reuși să țină minte absolut tot ce li s-a întâmplat.

Nativii Pești sunt maeștri ai organizărilor datorită memoriei lor

La rândul lor, Peștii sunt extrem de buni atunci când vine vorba la folosirea memoriei lor. Sunt atenți chiar și la cele mai mici detalii atunci când întâlnesc pe cineva și nu uită niciodată un nume, un număr de telefon ori chipul cuiva. Atenția la detalii le este de mare ajutor în slujbele lor, dar și în viața privată.

Nativii Pești se descurcă foarte bine la serviciu tocmai datorită acestui talent al lor. La școală, nativii Pești sunt preferați de către profesori pentru că sunt extrem de atenți la ore și reușesc să învețe încă din clasă lecția predată. Spiritul de observație îi ajută de multe or, iar atunci când sunt trădați sau răniți, își fac un fel de „dosar” mental în care trec toate greșelile acelei persoane pentru a se feri de ea.

Nativii Pești sunt maeștri ai organizărilor de tot felul și foarte buni lideri tocmai pentru că nimic din ce se întâmplă în jur nu le scapă.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top