Connect with us

Revistateo.ro

Zodiile care au puteri magice. Viitorul li se schimbă peste noapte

Astro-FUN

Zodiile care au puteri magice. Viitorul li se schimbă peste noapte

Câteva zodii se pot lăuda cu o intuiție ieșită din comun. Cei care nu îi cunosc foarte bine pot avea impresia, măcar o dată în viață, că acei oameni au puteri magice. Iată care sunt zodiile care au puteri magice și gura pocită, dar și cum trebuie să te comporți în preajma lor.

Dacă una dintre zodii ar putea lua coronița în acest clasament, ei bine, zodia Gemeni este perfectă pentru acest titlu. Nativii zodiei au mereu dreptate despre ce se va întâmpla fără viitor și extrem de rar se înșală. Acești nativi vor spune mereu că presimt aceste lucruri legate de ei și de persoanele apropiate însă, mai presus de presimțiri, există o intuiție fantastică.

Citește și: Zodiile care se îmbogățesc în 2019

Unele persoane din jur chiar ar putea crede că este vorba despre niște puteri magice pentru că prea repede se leagă niște lucruri despre care Gemenii spun că se vor întâmpla. Așa că, dacă vrei să afli cum îți va fi ziua sau vrei să ceri un sfat, cere-i-l unui nativ al zodiei Gemeni, căci nu vei fi deloc dezamăgit.

Nativul Geamăn este aproape tot timpul pesimist

Atunci când vine vorba despre viitorul lui, nativul Geamăn este în general pesimist, deoarece este realist și știe că poate primi mai ușor orice eveniment care apare în viața lui și nu este tocmai unul plăcut.

Citește și: Zodiile care vor avea succes în luna octombrie, pe toate planurile

A doua zodie care parcă are puteri magice și știe ce se întâmplă în viața ei și în viața celor din jur este zodia Pești. Fără să aibă vreum indiciu, nativii zodiei Pești sunt capabili să prevadă o mulțime de lucruri. Aceștia au o relație specială cu Dumnezeu, deși cei din jur îi pot acuza uneori că apelează la lucruri necurate. Pur și simplu este vorba despre o intuiție ieșită din comun, care îi ajută să iasă și să evite o mulțime de lucruri neplăcute.

Nativii zodiei Scorpion au cea mai pocită gură

Atunci când vor simți că ceva este în neregulă, vor avea grijă să îi atenționeze și pe ceilalți.

Nativii zodiei Scorpion reușesc să uimească pe toată lumea cu capacitățile lor de a schimba lucrurile din jurul lor. Aceștia au, de multe ori, gura pocită. Iar ceea ce doresc ei să se întâmple chiar așa se va întâmpla, fără excepții. Dintre toate zodiile, despre nativii zodiei Scorpion se poate spune că prevestesc de multe ori lucruri și profită din plin de asta De asemenea, la nevoie, pot avea și gura aurită și pot schimba viitorul lor și al celor din jurul lor în numai o secundă.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top