Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Zodiile care au soarta prea dură

Unii au o cruce prea mare de dus, poate mai mare decât oricine altcineva. Astrele le dau multe lecții de viață zodiilor. Patru dintre ele simt de multe ori că nu mai pot și nu înțeleg de ce li se întâmplă mereu lucruri negative fără să fi contribuit la ele.

1. FECIOARĂ
Ești una dintre cele mai pățite zodii din cele 12. Faci ce faci și toate oalele se sparg în capul tău. Dacă într-adevăr nu ai făcut niciodată nimic, s-ar putea să fie vorba despre o moștenire karmică de la antecedenții tăi, iar dacă ai impresia că ți se comit nedreptăți, nu uita că excesul de critică pe care de multe ori îl iei în brațe și-l arunci în stânga și în dreapta te poate lovi mai apoi ca un bumerang, când nu te aștepți.

CITEȘTE ȘI: CUM SE COMPORTĂ ZODIILE ÎN VIAȚA DE FAMILIE
2. SĂGETĂTOR
Ai o inimă atât de bună și vrei ca totul să fie ca în povești: lumea să se înțeleagă fără a exista conflicte, oamenii să se iubească sincer iar răutățile să fie excepțiile excepțiilor. Din nefericire, și pe tine te pune la încercare soarta însă, datorită firii tale puternice, reușești de fiecare dată să extragi ce e mai bun din semnalele pe care le ai în față.

3. PEȘTI
Suferi mult în viață, mai ales în dragoste. Te dedici prea mult persoanei iubite, uitând că exiști. Pentru tine relațiile de prietenie și familia sunt lucruri atât de sfinte încât șa prima sincopă te poți deprima rapid. Soarta tocmai asta vrea să te învețe: indiferent ce obstacole vei avea în viață tu nu te ai decât pe tine.

4. RAC
Sensibilitatea ta poate atrage lucruri negative pe care nu știi să le exploatezi la timp. Cele mai multe evenimente nefericite pe care ți le pune în cale viața au legătură cu dragostea: mereu te îndrăgostești de persoana nepotrivită. Învață să te bucuri de tot ceea ce ai și mai ales să te iubești pe tine înainte de oricine. Vei vedea cum toată lumea te va înconjura și va dori să guste din spiritualitatea ta.

Sursa foto: invisiblegoddess.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top