Connect with us

Revistateo.ro

Luna februarie vine pentru cateva zodii cu multe surprize de care se vor bucura foarte mult. Iata care sunt zodiile care au succes in luna februarie

Horoscop Lunar

Zodiile care au succes in luna februarie

Luna februarie vine pentru cateva zodii cu multe surprize de care se vor bucura foarte mult.  Iata care sunt zodiile care au succes in luna februarie

Din 7 februarie, Berbecul se poate imprieteni cu persoane importante. Oamenii pe care ii va intalni ii va deschide orizonturile, in special pe cele financiare.

Pentru ca are niste abilitati de comunicare deosebite in luna februarie, nativul zodiei Berbec va face alegerile potrivite pe toate planurile. Nimic nu umbreste orizontul acestei zodii in luna februarie.

Si pe plan personal, nativul zodiei Berbec va avea parte de o serie de surprize pe plan personal. Discutiile cu partenerul de viata le vor aduce liniste si o stare de bine. Ziua Indragostitilor se anunta una plina de surprize si de bucurii.

La fel ca si Berbecul, nativul zodiei Rac are parte de o serie de schimbari vizibile, inca din primele zile ale lunii. Cu multa prudenta, acesta trebuie sa arate ce a invatat si sa puna in practica aceste lucruri. Este nevoie sa lase putin tonul in discutiile cu ceilalti pentru ca totul sa mearga bine.

Printre zodiile care au succes in luna februarie se afla si nativii zodiei Varsator

Luna iubirii vine cu cateva surprize si din punct de vedere amoros. Nativul zodiei Rac se poate indragosti de o persoana de la locul de munca. Este vorba despre acea persoana fata de care nutreste sentimente in secret. In cazul in care este implicat intr-o relatie, nativul zodiei Rac va avea parte de clipe fericite alaturi de partenerul de viata.

A treia zodie care va avea o luna plina de succes in luna februarie este zodia Varsator.

Nativii zodiei Varsator devin mai sociabili in februarie, se inteleg cu toata lumea si isi fac relatii de afaceri cu usurinta. Daca profita de aceste zile benefice ale lunii februarie, nativii zodiei Varsator isi vor asigura finantele intregului an.

Top 4 zodii pe care le vrei langa tine in februarie

Top 4 zodii pe care le vrei langa tine in februarie. Afla care sunt nativii cu care trebuie sa petreci mai mult timp in luna iubirii!

LOCUL 4: RAC

Nativul Rac va avea multe de oferit in luna februarie si asta pentru ca a invatat cam toate lectiile karmice pe care viata le-a fluturat in fata acestuia.

Racul va avea suficienta siguranta si pozitivitate astfel incat sa poate incalzi orice suflet pustiit sau rece, care are nevoie de intelegere si afectiune intr-una dintre cele mai depresive luni din an.

LOCUL 3: SCORPION

‘Nebunia’ Scorpionului te va molipsi in luna februarie. Acest nativ va fi mai vorbaret si mai jovial ca niciodata si chiar ai nevoie de o persoana care sa te mai destinda, asta daca nu esti chiar tu Scorpion. Daca ai printre prieteni pe cineva nascut in aceasta zodie, te poti baza inca de pe acum de seri de distractie memorabile in luna iubirii.

LOCUL 2: BERBEC

Desi este cunoscut pentru incapatanarea sa, in februarie ii vei descoperi latura sensibila sau motivele pentru care actioneaza uneori cu intransigenta. Nu este rau intentionat.

Mereu are un plan, iar in capul lui se invart tot timpul planuri si calcule pe care nu le poti intelege, dar, odata vazut rezultatul vei aprecia felul in care priveste lucrurile.

Berbecul va fi extrem de intelegator in luna iubirii, asa ca profita de armonia cu care va trata lumea caci foarte rar il vei vedea imblanzit pe cel mai naravas si nestatornic semn din zodiac.

LOCUL 1: VARSATOR

Nativul Varsator va fi extrem de volubil in luna februarie, asa ca trebuie sa profiti de ideile si creativitatea sa. Nu va sta locului o clipa si asta te va energiza si pe tine.

Modul in care va infrunta situatiile te va incuraja sa privesti viata cu mai multa incredere, sa nu iti pierzi pozitivitatea, deci inconjoara-te de Varsatori in februarie (mai ales ca este si luna lor). In dragoste, Varsatorul va oferi totul si un pic mai mult, iar cu privire la parteneriate, va bifa succes dupa succes.

Sursa foto: Shutterstock

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top