Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Zodiile care dau speranțe deșarte

Zodiile care dau speranțe deșarte:

VĂRSĂTORUL
Cu toate că nu își dă seama de fiecare dată, Vărsătorul poate frânge inimi prin comportamentul său haotic. Nu o face intenționat și tocmai acest lucru enervează: niciodată partenerul Vărsătorului nu va reuși să afle motivele reale ale hrănirii unei iluzii sau de ce o relație a ajuns la final. Singurul mod pentru a înțelege comportamentul unui Vărsător într-o relație este să îl accepți așa cum e, fără a-l judeca.

CITEȘTE ȘI: CE EFECTE VINDECĂTOARE AU LĂMPILE DE SARE DIN HIMALAYA
GEAMĂNUL
Geamănul sau nativul în Gemeni are tendința de a-și negilja partenerul mai ales atunci când acesta are nevoie reală de afecțiune. Acest semn zodiacal nu poate să fie fidel și încearcă în fiecare zi să depășească această problemă, însă… ochii văd, inima cere, iar plăcerea depășește orice alte sentiment atunci când unui Geamăn i se pune pata pe altcineva. Atunci când iubește, nativul acestei zodii o face din toată inima, sacrificând orice pentru persoana iubită, inclusiv condiția sa materială.

Citeste si: Zodii care sufera mereu din dragoste

Citeste si: Ce iti aduce noroc, in functie de zodie

FECIOARA
Fecioara tinde să fie excesivă în orice. La deprimare, este exagerat de deprimată, la bucurie, este exagerat de fericită, iar atunci când are de ales dintre mai mulți parteneri, nu face decât să le hrănească tuturor speranțele că ei vor fi aleșii, fiecare în parte. Fecioara dorește să ofere iubire tuturor și are o concepție particulară despre ce înseamnă de fapt fidelitatea. Fecioarele pot accepta sexul în afara unei povești de dragoste însă niciodată dragostea fără sex.

BERBECUL
Firea încăpățânată a acestui nativ și dorința de a se impune mereu pot fi scutul care îi va îndepărta pe cei din jur sau îi va atrage ca un magnet. Berbecul hrănește cu mare lejeritate așteptările partenerului de viață și o face foarte ușor, având în minte o adevărată școală de persuadare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top