Connect with us

Revistateo.ro

Acestea sunt zodiile care pierd bani în 2018.

Astro-FUN

Zodiile care pierd bani în 2018. Dezastru financiar pentru acești nativi

Cum se descurcă zodiile cu finanțele? Răspunsul se schimbă dramatic de la un semn la altul. În timp ce unii nativi sunt impulsivi cu cumpărăturile, alții sunt mai precauți. Care sunt zodiile care pierd bani în 2018. Tu te numeri printre ele?

BERBEC

Semnul impulsiv al zodiacului tinde să fie oarecum neglijent cu finanțele sale, dar asta nu este întotdeauna un lucru rău. Competitiv prin natura, vrea să câștige o viață bună, dar nu este condus de bani, așa cum sunt alte semne.

Economisirea de bani poate fi o problemă pentru ei, deoarece sunt impulsivi cu cumpărăturile și nu sunt genul care să urmeze un buget atent.

Sunt atrași de strategii de investiții riscante, agresive, în special de cele care promit un profit rapid. Feriți-vă de schemele de îmbogățire rapidă care par foarte interesante în acest moment, dar nu pot funcționa pe termen lung.

GEMENI

Gemenii sunt și ei la fel de impulsivi. Ei doar își urmăresc interesele și capriciile și nu se îngrijorează de excese. Din acest motiv, economisirea de bani poate fi o problemă, cu excepția cazului în care se întâmplă să aveți o dispoziție practică.

Interesele multiple și diverse îi pot determina să schimbe de multe ori locurile de muncă, ceea ce poate avea un impact negativ asupra finanțelor. Însă optimismul natural îi împiedică să își facă griji în mod nejustificat cu privire la menținerea unui venit sigur și stabil.

LEU

Leul are o relație interesantă cu banii. Au un gust aparte pentru lux și se bucură să poarte ceea ce le atrage ochii – ceea ce înseamnă deseori articole scumpe.

Economisirea de bani poate fi o problemă pentruei, deoarece au gusturi fine.

PEȘTI

Peștii nu sunt foarte practici atunci când vine vorba de finanțe, deci economisirea banilor sau urmărirea unei cariere cu venituri mari pot să nu fie în planurile lor.

Pentru că sunt sensibili, Peștii pot rămâne blocați în situații în care plătesc mai mult decât își permit pentru a susține pe cineva.

Deoarece au tendința de a avea o relație liberă, nerealistă cu banii, Peștii ar putea fi tipul de oameni care ignoră datoriile.

Articol pe aceeași temă: Zodiile norocoase in 2018

Daca unele zodii se vor imbogati si altele vor avea parte de succes in dragoste, zodiile norocoase vor avea succes pe toate planurile si toti ii vor dori in preajma.

Astrele le vor fi favorabile in cea mai mare parte a anului si vor reusi in 2018 sa isi indeplineasca numeroase obiective pe care le au.

Iata care sunt zodiile norocoase in 2018:

Taurii – acestia vor avea parte de un an stabil, iar in 2018, vor rezolva toate problemele. In 2016 au avut parte de provocari, de multe proiecte, iar acum este timpul sa le incheie. Isi vor duce la indeplinire toate sarcinile, vor face noi planuri marete. Nimic nu le va sta in cale daca vor fi concentrati si vor face echipa.

CITEȘTE ȘI: Zodia care isi descopera PUTEREA ASCUNSA in 2018

Sa fie atenti pe cine au in jurul lor in 2018, cu cine vorbesc si le impartasesc ideile lor. Daca aleg persoanele potrivite, ideile bune le vor aduce succes in cel mai scurt timp.

A doua zodie norocoasa in 2018 este Fecioara. Pentru aceasta se anunta un an plin de bunastare, de noroc si de succes.

Spre deosebire de 2017, Fecioarele vor reusi sa isi consolideze statutul la locul de munca si in familie. Vor lua decizii inspirate, care le vor aduce bani si noroc.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top