Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

Zodiile care se îmbogățesc în luna noiembrie 2018

Luna noiembrie se anunță extrem de benefică pentru câteva zodii, pe plan financiar. Iată care sunt zodiile care se îmbogățesc în luna noiembrie 2018.

Nativii zodiei Leu fac ce fac și parcă atrag banii ca un magnet. Și în luna noiembrie este luna în care se remarcă din acest punct. În cazul în care joacă la Loto, nu ar fi exclus să câștige o sumă mare de bani. În luna noiembrie, astrele îi ajută să atragă suficienți bani pentru a avea un trai lipsit de griji.

Citește și: Zodiile care pășesc cu stângul în zodia Scorpionului

Pentru că, oricât de repede îi câștigă, pe atât de repede și tind nativii zodiei Leu să irosească banii pe lucruri pentru ei sau pentru persoanele pe care încearcă să le cucerească.

Citește și: Zodiile care vor avea inima frântă în luna noiembrie

Deși au tendința de a se îmbogăți în luna noiembrie, nativii zodiei Leu nu ar trebui să arunce în stânga și în dreapta cu banii, ci mai degrabă să îi investească și să îi păstreze și pentru zile mai puțin bune. Pentru că vor exista și astfel de momente, așa că nu ar fi rău să fie mai prevăzători din acest punct de vedere.

Nativii zodiei Taur au șansa de a-și cumpăra lucrurile la care au visat mult timp

Visul de a se îmbogăți nu este departe de a deveni realitate nici pentru nativii zodiei Taur, care atrag norocul de partea lor la tot pasul. Fie că este vorba despre o moștenire, despre găsirea unui loc de muncă mai bun sau chiar despre găsirea unei sume de bani pierdute, nativii zodiei Taur pot încheia anul cu mult mai mulți bani decât până în prezent. Este luna în care trebuie să facă alegeri inspirate și investiții inteligente, dacă nu vor să termine anul pe minus.

Bucură-te de flerul pe care îl ai în afaceri și bate fierul cât este cald, căci asemenea oportunități nu se găsesc în fiecare zi. De asemenea, îți poți cumpăra lucrurile pe care ți le doreai de mult timp, însă, fă acest lucru cu măsură. Investește banii în niște călătorii exotice, în niște bilete de avion, în niște cursuri de specializare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top