Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

Zodiile care se victimizează excesiv

Există anumite semne zodiacale care în anumite momente ajung să exagereze drama pe care o trăiesc obținând exact contrariul din partea celorlalți.

Sunt 4 zodii la număr, iar unele dintre ele recurg la acest șiretlic, victimizarea, pentru a ieși bine dintr-o situație deloc plăcută.

Zodiile care se victimizează excesiv

Peștii. Nativii Pești sunt extrem de generoși, de sensibili și de sufletiști, însă uneori trag concluzii pripite și trec la acțiuni pe care le fac din necunoștință de cauză pe care apoi le recunosc parțial.

Acești nativi se victimizează atunci când știu că nu au dreptate și sunt prinși cu o minciună sau atunci când vor să obțină aprecierea celor în fața cărora au greșit.

CITESTE SI: Top zodii cu care nu trebuie să te cerți niciodată

Mihai Voropchievici dezvaluie care sunt punctele sensibile ale zodiilor

Nativii Pești nu sunt rău intenționați, ba se poate spune că din prea multă bunătate pe care o au lucrurile ies fix pe dos.

Fecioarele. Persoanele născute în semnul Fecioarei sunt extrem de calculate, de bine organizate, de competitive cu ele însele.

Ca orice om, Fecioarele au nevoie și ele de afecțiune și mai ales de sinceritate. Se pot victimiza din glume puerile pentru că sunt foarte sensibile la discuții despre aspectul fizic sau la bârfe în care li se pun vorbe în gură.

Din cauza comportamentului teatral (fără a fi neapărat false) Fecioarele duc totul într-o zonă histrionică victimizându-se cu haz.

Racii. Racii se victimizează atunci când pierd puterea, când strategiile lor nu mai funcționează. Sunt persoane extrem de vehemente când le merge bine, iar când le merge rău caută aliați.

Scorpionii. Aceștia sunt cei mai buni la capitolul victimizare. O fac de multe ori cu bună știință, spre deosebire de Fecioare și Pești.

Scorpionii sunt ce mai veritabili profesori în tot ce înseamnă tehnici de persuasiune și manipulare în masă.

Au talentul de a se da loviți cu multă credibilitate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top