Connect with us

Revistateo.ro

Zodiile care suferă în luna octombrie

Astro-FUN

Zodiile care suferă în luna octombrie

Urmează o lună plină de neprevăzut pentru câteva zodii, care simt că scapă controlul în viața sentimentală. Iată care sunt zodiile care suferă în luna octombrie.

Nativii zodiei Rac nu trec prin cea mai bună perioadă a vieții lor, iar acest lucru se reflectă și în viața personală.

Chiar dacă simt că au o relație puternică și de viitor, în luna octombrie, nativii zodiei Rac se simt mai singuri ca niciodată. La începutul lunii, mai ales, niște discuții cu persoana iubită îi vor bulversa pe Raci, care se vor gândi dacă este bine să mai continue povestea de dragoste sau să pună punct. Nici relațiile cu familia nu excelează, iar în luna octombrie, cei dragi ar putea să le creeze mari dezamăgiri. Va fi o adevărată provocare să nu se lase afectați de această situație.

Citește și: Zodiile afectate de echinocțiul de toamnă 

Spre finalul lunii, nativii Rac sunt puși pe harță cu persoana iubită. Ies la suprafață niște lucruri pe care și-au dorit să le țină ascunse până atunci și acest lucru îi va pune în dificultate. Se recomandă prudență în deciziile luate, dar și în discuțiile cu cei din jur.

Citește și: Zodiile care au puteri magice. Viitorul li se schimbă peste noapte

Nici Scorpionii nu se vor bucura în luna octombrie de prea multă liniște din punct de vedere sentimental. Au ajuns la punctul în care trebuie să se maturizeze forțat, astfel vor pierde persoane dragi din viața lor.

Nativii zodiei Scorpion sunt sfătuiți să ceară ajutorul celor dragi

Nu trebuie să fie repeziți și să deschidă subiecte sensibile, pentru că doar un singur cuvânt poate schimba totul. Ar trebui să nu își plece urechea la bârfele celor din jurul lor, deoarece aceste vești i-ar putea face să sufere foarte mult.

Cei dragi sunt mereu pregătiți să dea o mână de ajutor, însă cât timp nu sunt dispuși să fie ajutați, nativii zodiei Scorpion își vor face multe griji fără să aibă motiv. Din această cauză, vor avea o stare sufletească extrem de bulversată.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top