Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Lunar

Zodiile care sufera in luna Noiembrie. Una dintre ele va fi tradata

Luna noiembrie a venit cu o multime de schimbari neasteptate pentru cateva zodii, iar lucrurile pe care le-au construit cu greu tot anul risca sa se destrame ca intr-un joc de carti.

Leii vor incepe luna nesperat si vor primi niste vesti cu totul neasteptate, insa acest lucru s-ar putea schimba la 180 de grade din cauza atitudinii.

Sunt cunoscut ca fiind recalcitranti, iar acest lucru le dauneaza leilor in luna noimebrie. Gelozia pe care o vor scoate la iveala nu va face deloc o casa buna cu vestile bune primite la nivel amoros.
Leii trebuie sa gandeasca de o mie de ori ceea ce spun in luna noiembrie, pentru a nu-si petrece singuri finalul de an.

Zodiile care sufera in luna Noiembrie. Una dintre ele va fi tradata

Nesiguranta ii poate afecta si profesional, iar luna noiembrie este o luna de foc, pe care vor trebui sa o gestioneze cu multa intelepciune.

Si Berbecii se confrunta cu o luna nefasta, mai ales din punct de vedere amoros si afectiv. Situatiile limita in care vor fi pusi vor pune mare presiune pe umerii lir si vor trebui sa iasa cu basma curata din orice incercare.

Termenele limita pe care ceilalti ti le vor pune nu te vor face decat sa te indarjesti mai mult si sa demonstrezi ca esti capabil sa obtii lucrul pe care ti-l propui si ca il meriti.

Incepand cu 24 noiembrie, apar nori negri deasupra casei caminului si a iubirii, iar prejudecatile pe care le ai iti vor da batai de cap.

Citeste si: Zodiile pentru care astrele se aliniaza perfect in luna noiembrie

Gemenii trec, de asemenea, printr-o perioada dificila, in care vor suferi tradari, iar acest lucru le va da viata total peste cap.

Din 28 noiembrie apar tradarile, iar cineva apropiat isi va da arama pe fata si le schimba complet perceptia despre ceilalti, mai ales daca este foarte drag sufletului lor.

Multi ii vor acuza pe Gemeni ca sunt caposi si ca fac multe lucruri gresit.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top