Connect with us

Revistateo.ro

Zodiile care sunt pe lista neagră a iubirii și suferă întreaga viață

Astro-FUN

Zodiile care sunt pe lista neagră a iubirii și suferă întreaga viață

Se întâmplă ca unele persoane să se îndrăgostească fără scăpare de anumite persoane care atrag atenția, însă acele persoane nici nu se gândesc la o relație cu ele. Iată care sunt zodiile care sunt pe lista neagră a iubirii și sunt nevoite să sufere în tăcere.

Nativul zodiei Gemeni, chiar dacă reușește să facă multe cuceriri în viața lui, există o zodie de care nu se poate apropia. Este vorba despre nativii zodiei Scorpion. Chiar dacă există o tensiune erotică între cei doi și o mare atracție, mai mult decât atât nu poate exista.

Citește și: Sfatul săptămânii 3 – 9 septembrie 2018. Zodiile care primesc lecții importante de la cei dragi

Va fi un moment care s eva termina la fel de repede cum a început, iar nativul zodiei Gemeni va rămâne cu buza umflată. Sunt zodii mult prea diferite și nu se pot gândi la o relație pe termen lung cu nativii zodiei Scorpion.

Citește și: Zodiile născute să fie împreună. Nimic nu le poate despărți

Se vor gândi mult timp la acești nativi, însă Scorpionii nici nu vor vrea să audă de ceva mai mult. Vor fidelitate, iar uneori nativilor zodiei Gemeni le va fi greu să respecte aceste reguli. Chiar dacă ar fi potriviți în unele privințe, sunt destule care îi conving că trebuie să păstreze distanța cât mai mult timp.

Nativii zodiei Taur suferă în tăcere din cauza nativilor Vărsător

Nativii zodiei Taur sunt extrem de atrași de nativii zodiei Vărsător. Însă această relație nu va funcționa dintr-un motiv extrem de simplu. Taurii sunt mult prea serioși și protejează cu dinții tot ce ține de casă, de familie și de integritate. Nativii Vărsător, în schimb, sunt mai libertini, iar acest lucru nu iese din zona de confort a nativilor Taur.

Chiar dacă vor fi clipe când privirile li se vor întâlni, cei doi vor înțelege curând că ar trebui să fie doar amici și să nu încerce mai mult, pentru că cel care va suferi cel mai mult va fi nativul zodiei Taur.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top