Connect with us

Revistateo.ro

Zodiile care trec cel mai greu peste despărțire

Astro-FUN

Zodiile care trec cel mai greu peste despărțire

Dintr-un motiv sau altul, uneori apare și despărțirea. În timp ce unele zodii par să treacă foarte bine peste acest moment, alte zodii sunt de-a dreptul devastate și nu te-ai aștepta să fie așa.

Fiecare persoană reacționează diferit atunci când vine vorba despre despărțire, chiar dacă ea ajunge la concluzia că i-ar fi mai bine singură. Iată care sunt zodiile care au nevoie de mult timp până să își revină și să treacă peste suferință.

Citește și: Zodiile care își distrug relația. Nu e de mirare că sunt singuri

Prima zodie este zodia Racului. Nativii acestei zodii sunt niște familiști convinși, iar pentru ei, visul cel mai mare este să aibă o familie fericită de care să aibă grijă în fiecare zi. Nativii acestei zodii își petrec o bună parte din timp făcându-și planuri cu cei dragi și nimic nu este mai frumos pentru ei decât să le fie cerut ajutorul de cei dragi și să îi facă fericiți.

Citește și: Zodiile care mint cel mai bine. Fac acest lucru cu zâmbetul pe buze și nu îți dai seama

Nici nu este de mirare că nativii acestei zodii sunt devastați atunci când sunt părăsiți, pentru că rar se va întâmpla ca ei să rupă o relație. Chiar și cei care vor pune punct relației vor înțelege în timp că era o relație foarte frumoasă și vor regreta pentru toată viața că s-au despărțit de un Rac. Însă va fi mult prea târziu pentru ei, căci nativii Rac nu se vor mai întoarce.

A doua zodie care nu trece prea ușor peste o despărțire este zodia Balanță. Iar dacă te vei despărți de nativul acestei zodii, atunci trebuie să te aștepți la răzbunare din partea lui. Nu acceptă prea ușor să fie părăsit, însă atunci când vine vorba să încheie o relație, face acest lucru cu lejeritate, dar și cu diplomație.

Persoana care se desparte de nativul zodiei Pești va deveni un străin pentru el

Nativul zodiei Balanță urăște conflictul și să ceară explicații, însă în momentul în care este părăsit, va face tot posibilul să afle ce nu a mers și va scoate la iveală o față pe care persoana cu care a avut o relație nu a văzut-o niciodată. La final, vei regreta că ai luat o astfel de decizie.

Și nativul zodiei Pești trece cu greu peste o despărțire. Însă, atunci când este părăsit, schimbă foaia și pentru o perioadă este de nerecunoscut. Despărțirile nu sunt deloc punctul lor forte, iar persoana care a îndrăznit să încheie relația va începe să fie doar un străin pentru nativul zodiei.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top