Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

Zodiile care vor începe anul 2019 în lacrimi

Începutul anului 2019 vine cu multe probleme pentru trei zodii. Iată care sunt zodiile care vor începe anul 2019 în lacrimi. Nimic nu le va merge în prima lună a anului.

Pentru nativii zodiei Gemeni, apar probleme în viața sentimentală. Dacă lucrurile au mers pentru ei destul de bine în ultimele luni ale anului 2018, nu este exclus ca în primele zile ale anului următor să apară despărțiri bruște sau niște certuri care îi vor afecta extrem de mult.

Din acest motiv, ar trebuie să fie mai atenți în relația cu partenerul de viață și să comunice mai mult. Și pe plan financiar lucrurile nu par să fie prea roz pentru acești nativi la început de an, așa că ar fi bine să fie mai atenți la cheltuielile pe care le fac în această perioadă.

Nici nativii zodiei Balanță nu o vor duce prea bine la începutul anului 2019. Luna ianuarie vine cu multe dezamăgiri pentru acești nativi, mai ales pe plan profesional. Pot exista anumite discuții cu superiorii chiar de la începutul anului.

Fie nu au rezolvat ceva spre final de an sau au uitat să rezolve ceva, se pare că superiorii nu vor fi deloc mulțumiți de acest lucru și nu sunt excluse niște sancțiuni, sau, în unele cazuri, chiar concedieri.

Nativii zodiei Vărsător vor da multe explicații

Din acest motiv, ar trebui ca nativii zodiei să nu lase nimic la voia întâmplării în ultimele zile ale anului 2018 și să își dea mai mult interesul.

În plus, nici în viața sentimentală lucrurile nu par să meargă extrem de bine pentru acești nativi. Se pot întoarce în viața lor niște persoane pe care nu și le mai doresc aproape și le pot face zile grele.

Pentru nativii zodiei Vărsător, apar probleme din trecut pe care au încercat să le ascundă sub preș. O persoană pe care au ținut-o secretă de ceilați, o problemă de sănătate sau o problemă de natură profesională le pot complica existența acestor nativi.

Pentru ei, a venit momentul să dea niște explicații celorlalți, iar acest lucru nu va fi deloc simplu.

Citește și: Zodiac chinezesc 2019: Anul Mistrețului de Pământ. Cum influențează zodiile

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top