Connect with us

Revistateo.ro

Zodiile care vor avea o relație secretă în această toamnă

Astro-FUN

Zodiile care vor avea o relație secretă în această toamnă

Toamna a venit cu multe schimbări din punct de vedere sentimental pentru mai multe zodii, care acum se descoperă și încearcă terenuri noi. Iată care sunt zodiile care vor avea o relație secretă în această toamnă.

Nativii zodiei Balanță trec printr-o perioadă care îi ajută să se descopere mai mult. Cei care sunt într-o relație de lungă durată au cam început să se plictisească. Iar atunci când acești nativi se plictisesc în cuplu, toți cei din jur au de suferit. Nu este niciun secret pentru cineva că acești nativi adoră să flirteze, iar la un eveniment se pot trezi cu voia sau fără voia lor într-un triunghi amoros.

Citește și: Cum te uită zodiile după despărțire. Cine nu va trece niciodată peste acest moment

Însă, pentru că au un ego puternic, acest nativ va continua relația secretă, mai ales dacă aceasta îl va împlini mental. Fie poate fi vorba despre o persoană cunoscută de foarte puțin timp, fie cineva pe care nu l-ai mai văzut de mult timp, luna decembrie te va prinde în această situație.

Nici nativii zodiei Leu nu se pot plânge că vor avea o toamnă plictisitoare, deoarece există o persoană care abia așteaptă să le dea lumea peste cap și să le arate ce au pierdut. Poate fi vorba despre o veche iubire sau cineva nou și necunoscut, iar nativul zodiei Leu va primi această provocare cu zâmbetul pe buze.

Citește și: Horoscop Mariana Cojocaru pe două luni. Zodiile care vor avea cea mai grea toamnă

Nimic nu îi place mai mult decât să fie în centrul atenției, iar dacă acea persoană îi dedică toată atenția și îl transformă în centrul universului său, nativul leu va intra în această relație fără să clipească. Pentru unii, s-ar putea ca această relație începută doar în glumă să reziste toată viața.

Nativii zodiei Săgetător, sfătuiți să se gândească de două ori înainte

Cât despre Săgetători, se pare că nu sunt prea împliniți în viața lor sentimentală, așa că în această toamnă își vor căuta refugiul în brațele unei persoane care să le ofere afecțiune, dar și libertatea de care au nevoie. Iar lucrurile se vor face departe de ochii lumii și și curioșilor, cel puțin până când vor începe să simtă ceva pentru acea persoană.

Ar fi bine să se gândească de două ori înainte de a face orice pas, deoarece s-ar putea să întâmpine unele obstacole pe drum. Nu ar vrea ca iarna să îi prindă singuri și dezamăgiți.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top