Connect with us

Revistateo.ro

Zodiile care vor decide soarta altora vara asta

Astro-FUN

Zodiile care vor decide soarta altora vara asta

3 semne zodiacale vor intra în posesia unor informații/ adevăruri extrem de interesante despre cei din jur. Vor avea șansa să decidă soarta unor persoane apropiate sau chiar a unor inamici. Puterea va fi de partea lor în următoarele trei luni.

Zodiile care vor decide soarta altora vara asta

SCORPION – Cunoscut pentru misterul cu care își trăiește viața, acest nativ lasă tot timpul loc de interpretare, indiferent ce ar face. Vara aceasta va fi pe cai mari. Toată lumea va apela la el și se va confesa fără să țină cont de faptul că acest semn zodiacal strânge în general informații compromițătoare pentru a le folosi când dorește să obțină ceva.

LEU – Efervescentul Leu are oportunitatea nu doar să își schimbe viața, ci să modifice aspecte și în destinele celorlalți. Persoanele care au un prieten născut în zodia Leu sunt cele mai norocoase. Acest nativ va însufla numai bucurie și speranță, va deschide ochii celor din jur și îi va ajuta să se ambiționeze în atingerea scopurilor personale și profesionale. Leul devine, așadar, un real mentor.

CITEȘTE ȘI: Horoscop mayaș vară 2017. Iubirea schimbă tot

CITEȘTE ȘI: Zodiile care obțin tot ce își doresc vara asta

RAC – Nativul Rac tace și le face. Informațiile pe care le va primi în luna iunie vor putea fi folosite pentru a ajunge acolo unde își dorește. Racul poate schimba viețile rudelor în bine, dar și pe ale dușmanilor în rău. Acest nativ devine de temut mai ales în iulie și august, când toate planetele se aliniază de partea sa și îi conferă puteri de nebănuit.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top