Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

Zodiile cu care nu ai să câștigi nicio luptă. Te vor domina mereu!

Există 5 nativi care domină zodiacul. Sunt cei mai bătăioși, cel mai greu de combătut, niște adevărați luptători neînfricați.

Zodiile cu care nu ai să câștigi nicio luptă:

BERBECUL – Nativul zodiei Berbec este extrem de inteligent, dar repezit. Te domină din prima conversație. Știe să îți întoarcă vorbele și să te facă să te simți prost dacă vrea să obțină ceva de la tine.

Acest semn zodiacal poate deveni agresiv, însă recurge la agresivitate doar pentru a se impune. Nu este rău la suflet, deși în aparență poate fi de nesuportat.

LEUL – Acest semn guvernat de Soare are toate atuurile să fie pe primul loc. Se știe că Leul este regele junglei și că îi place să fie mereu în centrul atenției.

Acest nativ face tot posibilul să fie admirat. El îi domină pe cei din jur cu extravaganțele sale, cu frumusețea sa, cu lucrurile pe care nimeni nu le face de dragul de a strânge fani. Este un imprevizibil.

FECIOARA – Fecioara știe să domine oamenii din cuvinte. Este expertă în comunicare și are capacitatea de a-i convinge pe cei din jur prin gesturi și privire.

Nativul Fecioară este un psiholog neînfricat, imbatabil. Se lasă mințit pentru a strânge informații pe care le folosește la momentul potrivit pentru a se apăra.

Urăște minciuna, ipocrizia și nu îi place să fie luat peste picior. Este și foarte supărăcios, dar în general îi trec repede îmbufnările.

SCORPIONUL – Scorpionul este unul dintre cei mai misterioși nativi din zodiac. Niciodată nu vei ști cum va acționa. Are mereu un plan de rezervă și este un dominator prin definiție.

Face ce face și cade mereu în picioare, indiferent câte dificultăți s-ar abate asupra lui. Este întotdeauna pregătit pentru confruntări, mai ales că îi și plac.

Știe unde să își lovească adversarul pentru a câștiga remizele. De altfel, marii politicieni ai lumii, cei mai bun oratori sunt născuți în zodia Scorpion. Amintim doar două nume celebre: Traian Băsescu și Hillary Clinton.

CITESTE SI: Zodiile care pierd bani în 2018. Dezastru financiar pentru acești nativi

Horoscop amoros pentru sfârșit de an. Ce cuplu surpriză apare în zodiac – VEZI COMPATIBILITĂȚILE!

Horoscopul banilor pentru sfârșit de an. Cine o va duce bine

Topul zodiilor de bărbați obsedați de femei. Nu poți avea o viață liniștită lângă ei

Zodiile care se îndrăgostesc de persoanele nepotrivite

CAPRICORNUL – Taciturnul Capricorn domină în cel mai interesant mod, mai ales din punct de vedere sexual.

Știe să își țină partenerul în frâu. Îl determină să îi facă toate poftele. Chiar dacă la un moment dat calcă strâmb, acest semn zodiacal se va ridica pentru că se victimizează într-un mare fel.

Capricornul e unul din puținii nativi care reușește să devină victimă a unei situații pe care chiar el a provocat-o.

Nu îi place să fie subestimat, iar dacă o persoană pune la îndoială abilitățile sale, se poate răzbuna extrem de urât. Cu Capricornul e bine să păstrezi un ton amiabil, dar nu îl aborda cu foarte multă veselie. Va crede că vrei să-l manipulezi și ți-o va întoarce în același mod vesel și ironic.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top