Connect with us

Revistateo.ro

Zodiile cu o energie divină

Astro-FUN

Zodiile cu o energie divină

Astrologii au dezvăluit care sunt zodiile cu o energie divină. Acești nativi aunt definiția compasiunii, a empatiei și a frumuseșii sufletești. Află despre cine este vorba.

Zodiile cu o energie divină. Tu te nuemri printre acești nativi?

RAC. Pentru aceti nativi, credința este foarte importantă. Reprezintă putrea de care au nevoie pentru a trece peste orice situaie, oricât de dificilă ar fi. De asemenea, sentimentele acestor nativi sunt foarte intense.

Racii sunt și foarte empatici. Vor încerca întotdeauna să afle adevărul, altfel simt că nu pot avea pace. Pentru ei este foarte importanet să îi ajute, să îi înțeleagă pe ceilalți.

Racii se lasă ghidați de emoții, ceea ce uneori poate veni în avantajul lor, iar în alte circumstanțe poate fi un dezavantaj.

SĂGETĂTOR. Aceste eprsoane sunt foarte altruiste. Săgetătorii își doresc ca toată lumea să aibă șansa de a evolua din punct de vedere spiritual. Pentru cei născuți sub acest semn zodiacal este foarte ușor să se împrietenească cu oricine. De asemenea, te poți baza pe Săgetători. Sunt buni prieteni și nu te vor dezamăgi niciodată.

CITEȘTE ȘI: Blestemul zodiei tale. Ce te urmărește toată viața, fără să poți face ceva

CITEȘTE ȘI: Horoscop tibetan. Ce se întâmplă cu fiecare zodie

Săgetătorii sunt oameni credincioși. Nimeni și nimic nu le va putea lua acea credință. Nu vor renunța la ea și nici la oamenii dragi pentru care sunt capabili să facă orice, fără a se gândi de două ori.

PEȘTI. Cei născuți sub acest semn zodiacal sunt capabili să ierte aproape orice. Desigur, nu le va fi mereu ușor să treacă peste lucrurile care i-au rănit. Însă preferă să vadă de fiecare dată ceea ce este mai bun în oameni. Așa că nu este de mirare dacă vor trece peste trădarea cuiva drag, peste greșelile altora. Cred în a doua șansă.

Sinceritatea îi caracterizează pe Pești. Acești nativi nu au cum să fie altfel. Nu se simt bine dacă au senzaia că nu au fost în totalitate sinceri, că din neatenție au omis un anumit detaliu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top