Connect with us

Revistateo.ro

Zodiile de femei care au barbatii la picioare

Astro-FUN

Zodiile de femei care au barbatii la picioare

Ce zodii feminine controleaza atat de bine reprezentantii sexului masculin incat toti le pica la picioare! Zodiile de femei care au barbatii la picioare!


Taur

Venus guverneaza aceasta zodie si este de inteles de ce este una senzuala si care atrage toti barbatii. Este o zodie foarte feminina, dar puternica, ce il face pe orice reprezentant al sexului masculin sa ii cada la picioare. Aceasta femeie, nascuta in zodia Taur, este independenta si curajoasa, lucru care ii incita dar ii si sperie pe barbatii care nu stiu cum sa se poarte cu o femeie cu personalitate puternica.

Citeste si: Afla daca te-ai nascut in zodia Dracusorului, cel mai puternic semn din HOROSCOPUL AMAZONIAN!

Citeste si: Horoscop saptamanal 1-7 februarie 2016

Gemeni

Femeile din zodia Gemeni sunt foarte sexuale. Atunci cand pun ochii pe un barbat, se folosesc de toate atuurile lor pentru a-i innebuni. Daca esti nascuta in zodia Gemeni, esti constienta de energia pe care o emani in jurul tau si de modul in care atragi barbatii.

Totusi, femeile nascute sub acest semn zodiacal sunt atat de pasionate de flirt, incat partenerul de viata (in cazul celor implicate intr-o relatie stabila) ar putea fi innebunit, dar… de gelozie.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top