Connect with us

Revistateo.ro

Zodiile ghininiste în luna septembrie 2018

Astro-FUN

Zodiile ghinioniste în luna septembrie 2018

Luna septembrie se anunță una extrem de complicată pentru câteva zodii. Astrele nu sunt deloc de partea lor. Iată care sunt zodiile ghinioniste în luna septembrie, vor plânge cu lacrimi amare întreaga lună.

Zodia Gemeni începe prima lună a toamnei cu stângul. Este o lună în care dificultățile sunt la tot pasul pentru nativii acestei zodii. Chiar din prima săptămână, mulți nativi ai zodiei Gemeni ar putea intra în conflict cu cei dragi sau, ce este și mai rău, chiar cu superiorii de la serviciu.

Pentru aceștia, le va fi extrem de greu în luna septembrie să se împartă între carieră și familie, iar unii dintre ei vor avea de făcut alegeri importante în viața lor.

Citește și: Zodiile norocoase în luna septembrie

Din fericire, cei dragi le sunt alături în momentele de cumpănă emoțională. În luna septembrie, nativii Gemeni au ghinionul să fie mai posesivi ca niciodată și să îi exaspereze pe partenerii lor de viață cu anumite pretenții considerate absurde.

Citește și: Zodiile cu o energie divină

Instabilitatea aceasta emoțională se va prelungi până la finalul lunii septembrie, când vor începe să își revină, mai ales că acest tip de comportament nu este unul obișnuit pentru ei.

Nativii zodiei Scorpion, sfătuiți să nu plece urechea la bârfe

Nici nativii zodiei Scorpion nu au o lună prea norocoasă, iar dacă la începutul lunii vor avea energie pentru a realiza toate planurile pe care le au, din a doua săptămână lucrurile se schimbă pentru ei și vor avea parte de o perioadă extrem de stresantă. Anumite bârfe auzite în grupul de prieteni ori la serviciu i-ar putea afecta destul de mult, iar din această cauză, răspunsurile lor să fie pe măsură.

Nici în viața de familie lucrurile nu vor merge extraordinar pentru nativii zodiei Scorpion, care se vor trezi în mijlocul discuțiilor sau al unor reproșuri. Se recomandă răbdare pentru a trece cu bine peste această perioadă și mai multă înțelegere în legătură cu partenerul de viață. Va trece și această perioadă, importantă este răbdarea, pentru că va răsări soarele și pe strada lor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top