Connect with us

Revistateo.ro

Zodiile masculine de care să te fereşti

Astro-FUN

Zodiile masculine de care să te fereşti

Ele sunt zodiile masculine de care să te fereşti:

5. Scorpion – Nativul Scorpion este gelos din cale-afară, răzbunator şi cu tendinţe posesive. De altfel, bărbaţii zodiei sunt lideri în topul acelora cu cele mai multe defecte.

Mai mult decât atât, ei îşi vor impune mereu propriile dorinţe, făcând comunicare cu Scorpionii extrem de dificilă. Barbatii acestei zodii ajung de multe ori să îşi învinovăţească partenerele pentru propriile lor greşeli.

4. Berbec – Bărbatul Berbec este vice-campion la defecte. Acesta este destul de controversat şi nepoliticos şi nu prea stă pe gânduri înainte de a acţiona.

Nativii acestei zodii sunt egoisti, chiar dacă nu recunosc asta niciodată. Un astfel de bărbat va încerca, cu orice preţ.

CITESTE SI: Top 6 zodii care isi vor gasi marea dragoste pe Facebook

CITESTE SI:Top 4 zodii care isi fac rau singure

3. Capricorn – Femeile sunt atrase involuntar de independenţa şi curajul bărbaţilor Capricorn. În spatele acestei imagini, însă, se află un caracter impunător.

Barbatul zodiei este încăpăţânat şi face doar ceea ce vrea. Mare atenţie, căci aceştia îşi pun întotdeauna cariera în faţa tuturor lucrurilor.

2. Peşti – Cele care au o relaţie cu nativii acestei zodii trebuie să lupte cu suspiciunea lor în permanenţă.

Peştii au o intuiţie puternica, dar, uneori, riscă să devină irascibili şi să condamne persoanele din jurul lor, fară ca acestea să aibă vreo vină. În plus, se enervează foarte repede şi mereu sunt nemulţumiţi de partenerele lor.

1. Săgetator – Reprezentanţii semnului zodiacal sunt nişte prieteni minunati, dar întâmpină probleme atunci când vine vorba de a construi o poveste de dragoste.

Sagetatorii sunt libertini şi nu prea iau lucrurile în serios. Prin urmare, tind să schimbe femeile destul de des.

1 Comment

1 Comment

  1. ALEXANDER

    2016-07-18T19:06:21+03:00 at 2016-07-18T19:06:21+03:00

    DACA NE GANDIM CA RAPORTAT LA NUMARUL FOARTE MIC DE BARBATI DE PE PLANETA REVIN FIECARUIA CATE 7 FEMEI.EXCLUZAND HOMOSEXUALI ,CALUGARII IAR LA POLUL OPUS FEMEILE EXCLUZAND LEZBIENELE SI CALUGARITELE .IN CONCLUZIE CEI MAI FERICITI SUNT BISEXUALII.DAR DACA UN TIP CARE SE SIMTE FEMEIE SI DEVINE TRANSSEXUAL SI SE INDRAGOSTESTE DE O TIPA CARE SE SIMTE BARBAT SI DEVINE LA RANDUL EI BARBAT CRED CA AU SANSE SA NU SE OCOLEASCA ,INDIFERENT DE ZODIE.IN CONCLUZIE CRED CA FIECARE TREBUIE SA SE REGASEASCA IN INTERIORUL LUI SI SA SE ACCEPTE SI SA SE SIMTA BINE IN PROPRIA PIELE,CU TOATE TRAIRILE POSIBILE SI IMPOSIBILE.DAR POATE CA „VANATOAREA DE SENZATII NOI”ESTE DOAR DRUMUL SPRE MATURIZARE A TUTUROR ,CHIAR SI A „BAIETIILOR”CARE STIU CA MATURIZAREA E DOAR O ALTA CAPCANA A FEMEILOR …INVENTATA DE DUMNEZEU STIE CINE…IN CONCLUZIE NU VA GRABITI SA VA MATURIZATI,MAI BINE STUDIATI SI EVOLUATI NU DE ALTA DAR VIATA O AI CA SA EVOLUEZI SI SA TE DEFINESTI CA ENTITATE IN TOATA SPLENDOAREA TA UNICA IN UNIVERS…CU TOATE CA ESTE VACANTA MA GANDESC FOARTE SERIOS LA O FACULTATE…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top