Connect with us

Revistateo.ro

Iată care sunt zodiile pe care nu trebuie să le superi niciodată. Asta pentru că nu te vor ierta și nu vor uita ceea ce ai făcut.

Astro-FUN

Zodiile pe care nu trebuie să le superi niciodată! Nu te vor ierta!

Iată care sunt zodiile pe care nu trebuie să le superi. Asta pentru că nu te vor ierta și nu vor uita ceea ce ai făcut. Ai mare grijă atunci când te afli în preajma acestor semne zodiacale.

Zodiile pe care nu trebuie să le superi niciodată! Nu te vor ierta!

1. Taur. Taurii vor în viața Lor numai acele persoane pe care le consideră prieteni adevărați. Dacă vei greși cu ceva, atunci nu trebuie să fii surprins că nu te vor ierta. Deși țin foarte mult la oamenii din viața lor, nu pot trece peste trădări.

De aceea este posibil ca ei să nu te ierte niciodată. În plus, nu este exclus ca atunci când se simt răniți sau dezamăgiți de cineva, să încerce să se răzbune.

2. Scorpion. Dacă l-ai supărat pe Scorpion, atunci sunt șanse mari să nu te ierte. Va ține minte întreaga viață ce ai făcut. De asemenea, se va răzbuna dacă el consideră greșeala ta ca fiind una foarte gravă.

Pentru că Scorpionii sunt atenți la detalii, vor observa și își vor aminti mereu ce ai făcut, sau ce ai spus. Așa că trebuie să ai mare grijă. Dacă ei consideră că ai întrecut limitele, atunci te vor exclude din viața lor. Nu consideră că au motive să te țină aproape de ei.

3. Capricorn. Capriocornii sunt persoane orgolioase. Dacă i-ai supărat, atunci nu vor putea trece peste asta. De aceea vor face orice pentru a te scoate din viața lor.

Nu trebuie să fii surprins dacă un Capricorn îți va șterge numărul din telefon și nu va mai vorbi niciodată cu tine. Toată viața își va aminti dacă ai greșit cu ceva. Îi va fi greu sau uneori poate chiar imposibil să ierte sau să uite o trădare, o greșeală.

CITEȘTE ȘI: Zodiile care se îndrăgostesc de persoanele nepotrivite

Sunt unele persoane care se îndrăgostesc de oamenii nepotriviți. Tocmai de aceea riscă să fie singuri o lungă perioadă de timp, sau poate chiar toată viața. Iată care sunt zodiile care se îndrăgostesc de persoanele nepotrivite.

Zodiile care se îndrăgostesc de persoanele nepotrivite

1. Leu. Leii sunt orgolioși. Cred că orice își doresc, trebuie să aibă. Iar dacă vor să fie cu cineva, nu contează că acea persoană este căsătorită sau nu este potrivită din diferite motive.

Dacă și-au propus să cucerească acea persoană, atunci Leii sunt dispuși să munte și munții din loc pentru a obține ceea ce și doresc. Numai că rezultatele nu sunt mereu pe măsura așteptărilor lor. Motiv pentru care la un moment dat vor avea de suferit.

2. Berbec. Acest semn zodiacal nu are noroc în dragoste. Asta pentru că face greșeala de a se îndrăgosti de persoana nepotrivită. Chiar dacă vede că nu poate avea un viitor o relație cu repectiva persoană, parcă tot nu vrea să renunțe. Berbecii nu se gândesc de două ori înainte și se lasă stăpâniți de emoții. Iar lucrul acesta nu este în avantajul lor.

Există și Berbeci care fac excepție de la regulă și reușesc să fie fericiți alături de persoana pe care o vor aproape. Înă se întâmplă deseori ca acești nativi să sufere din dragoste.

3. Fecioară. Și Fecioarele se îndrăgostesc de persoanele nepotrivite. Tocmai de aceea ajung să sufere din dragoste. Asta și pentru că nu au încredere în puterea lor de a-i seduce pe ceilalți. O altă greșeală pe care o fac este aceea că analizează mult relația, cântăresc avantajele și dezavantajele, îi critică pe ceilalți.

Acesta este motivul pentru care uneori nu reușesc să vadă părțile bune ale unei persoane și o exclud din viața lor fără a-i da o șansă. În schimb, aleg persoanele nepotrivite, care în timp se dovedesc a fi exact opusul celor pe care îi credeau la început.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top