Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Lunar

Zodiile pentru care astrele se aliniaza perfect in luna noiembrie

Luna noiembrie vine cu o multime de vesti si de situatii neasteptate, insa trei zodii sunt ferite de vesti rele si de momente neplacute.

Daca pentru unii luna noiembrie este o luna de foc si nu mai stiu cum sa scoata camasa ca sa iasa totul bine, fecioarele, scorpionii si pestii vor avea parte de tot ce este mai bun.

Pentru pesti, parca planetele s-au aliniat special pentru ei, iar luna noiembrie le va aduce linistea pe care au dorit-o timp de luni de zile.

Daca asteapta o marire de salariu, aceasta ar putea sa vina pana pa 10 noiembrie, insa cel mai bun sfat ar fi sa nu fie mana larga si sa ii pastreze pentru o excursie sau o escapada departe de casa.

Dupa luni de neliniste si de munca asidua, eforturile se vad, iar invitatiile pentru iesiri cu prietenii si excursii vin cu duiumul, iar tu trebuie sa stii pe care sa le accepti si pe care sa le refuzi elegant. Oricum ar fi, nu ai mai fost de mult timp atat de impacat pe toate planurile, insa meriti acest lucru din plin si bucura-te de fiecare clipa in parte.

Scorpionii, pe  de alta parte, vor avea parte de o energie iesita din comun la inceputul lunii, ceea ce ii va face sa rezolve multe probleme pe care le-au inceput in timpul verii si de care nu au avut timp sa le termine. Munca asidua vine si cu sume importante de bani, chiar si bonusuri de care te vei bucura foarte mult, iar rezultatele eforturilor tale de la munca se vor vedea de catre toti cei care trebuie sa le vada.

Daca ai imprumutat bani, acestia iti vor fi returnati, iar acest lucru nu poate decat sa te bucure, caci planuiesti deja unde sa iti petreci sfarsitul de an si vrei sa fie un loc pe masura dorintelor tale.

Sefii sunt constienti de valoarea ta si iti recunosc valoarea, caci stiu ca esti un om pe care nu il pot pierde.

Desi este luna ta, trebuie sa ai grija sa nu faci excese si sa nu superi pe nimeni, caci totul se poate prabusi in jurul tau intr-o clipa, altfel.

 

Fecioara va cunoaste in noiembrie o serie de trairi pe care nu le-a inteles niciodata. Lucrurile sunt bune si in viata amoroasa si lucrurile se vor imbunatati, in sensul ca vei cunoaste o persoana speciala, care iti va schimba compelt modul de a gandi si te va scoate din rutina in care ai intrat. Norocul iti bate la usa in luna noiembrie si va aparea o suma mare de bani, pe care insa va trebui sa inveti sa o investesti si sa o gestionezi, pentru a nu avea probleme mai tarziu. Oricum ar fi, luna noiembrie se afla intre dinamism si haos, lucruri pe care tu trebuie sa le delimitezi si sa faci alegerea cea mai buna pentru tine.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top